Conclusion on Stage biedt collega's een podium en een publiek, dé kans om kennis, enthousiasme en geleerde lessen te delen. Het is een evenement door en voor medewerkers van alle bedrijven uit het Conclusion ecosysteem met presentaties over uiteenlopende onderwerpen. Met drinks en good food!

Gastspreker en presenteren

Voor deze editie heb ik mijzelf opgegeven als een gastspreker voor een 20 min. presentatie sessie over:

Hoe en welke digitale tools mij helpen om beter te worden en slimmer te werken.

Als een (zelfstandige) professional vind ik het belangrijk om mijzelf continue te blijven ontwikkelen, verbeteren en te presenteren. Een onderdeel van dat proces is het effectief gebruik maken van de digitale tools, software en technieken. Graag laat ik jullie zien hoe ik digitale tools inzet om dingen gedaan te krijgen, mijn vakkennis up to date te houden en mijzelf op een creatieve manier online te presenteren.

Hoe en welke digitale tools mij helpen om beter te worden en slimmer te werken. by Theuy Limpanont

Deze presentatie is mede mogelijk gemaakt door het IT bedrijf Conclusion.

Voor meer informatie over deze dag, bekijk de event website op: https://conclusion-on-stage.conclusionevents.nl